Η Πνευματική Στέγη Περιστερίου έχει την τιμή και την χαρά να διοργανώσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων (Κ18) και Νέων Ανδρών – Γυναικών (Κ20) στο φιλόξενο χώρο του Κ.Υ.Β.Ε (Εθνάρχου Μακαρίου 1) από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2011.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια η διοργάνωση είχε μεγάλη επιτυχία και το Δ.Σ. της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου ευελπιστεί, όχι μόνο να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των αθλητών αλλά και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της διοργάνωσης όπως έγινε το 2010 για πολλές κορυφαίες διοργανώσεις που ανέλαβε, όπως το Πρωτάθλημα Α Εθνικής Κατηγορίας, το Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα και το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων. Για ακόμη μία φορά ο Δήμος Περιστερίου είναι συν-διοργανωτής και αποδεικνύει ότι στηρίζει την διάδοση του σκακιού. Εκτός από τον δήμο Περιστερίου, συνδιοργανωτής είναι και η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Οι συμμετοχές θα πρέπει να επιβεβαιωθούν την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 12:00 – 14:00 είτε με φυσική παρουσία των αθλητών στο χώρο των αγώνων, είτε με τηλεφωνική επικοινωνία με έναν εκ των:

Γιώργο Μιχαηλίδη (Διευθυντή αγώνων) τηλ. 6976707106
Έφη Σαλταμάρα (Επικεφαλής διαιτητής) τηλ. 6944914867
Μιχάλη Πρεβενιό (υπευθ. κληρώσεων) τηλ. 6936858968

Σημειώνεται ότι μετά την επιβεβαίωση συμμετοχής, οι σκακιστές θα μπουν στην κλήρωση του 1ου γύρου. Η μη παρουσία τους θα θεωρηθεί αποχώρησή τους και σύμφωνα με το άρθρο 1.30 του κανονισμού αγώνων για σκακιστή που αποχωρεί από πρωταθλήματα ή διεθνή τουρνουά ή παρακωλύει την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, η ΕΣΟ έχει το δικαίωμα να αποκλείει τη συμμετοχή του από τα πρωταθλήματα της επόμενης χρονιάς καθώς και από τα διεθνή τουρνουά.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οι λίστες συμμετοχών έχουν καταρτιστεί σύμφωνα με τους πίνακες αξιολόγησης της FIDE και της ΕΣΟ της 1/1/2011.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!

Για το Δ.Σ. της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου

 

Ο Πρόεδρος           Η Γ. Γραμματέας
Α. Μπέλλος           Ε. Σαλταμάρα